06-12695193 info@relaxmom.nl

Consulten bij RelaxMom

Onderzoeken, behandelingen en trajecten 

De RelaxMom aanpak

 

Bij RelaxMom kun je terecht voor verschillende onderzoeken en behandelingen, speciaal gericht op vrouwen en kinderen. Fysio-/manuele therapie, orthomoleculaire geneeskunde en voeding-leefstijl coaching.

Ik ben wetenschappelijk opgeleid en ik baseer me in mijn onderzoek en adviezen behalve op medische kennis, op uitgebreid (laboratorium-) onderzoek en literatuurstudie. Bij voorkeur in samenwerking met je (huis)arts (of verloskundige/ gynaecoloog). Indien nodig maak ik hierbij gebruik van lab-onderzoek van bloed, urine, haar, speeksel of ontlasting.

Ik neem graag de tijd en geef veel uitleg. Als je écht begrijpt hoe je lichaam werkt, hoe/waarom je klachten zijn ontstaan en welke factoren mogelijk meespelen, dan kun je daar zelf iets aan doen.

 

‘eating well is a form of self-respect’

Onderzoeken en behandelingen 

Orthomoleculair onderzoek
Met behulp van een voedingsdagboek, verschillende vragenlijsten, een uitgebreid gesprek en eventueel lab-onderzoek vorm ik een uitgebreid beeld van jouw gezondheidstatus, mogelijke tekorten en disbalansen.

Orthomoleculaire therapie en voeding-/leefstijlcoaching
Naast het onderzoek naar jouw klachten, kijk ik naar jouw persoonlijke constitutie, voedingsvoorkeuren, verteringscapaciteit en mogelijke allergieën/intoleranties. Op basis daarvan kan ik passend voeding- en beweegadvies geven dat helemaal bij jou hoort en dat je dus ook goed vol kan houden. Je krijgt tijdens het tweede consult een uitgebreid rapport mee met mijn analyse en adviezen waar je nog lang plezier van hebt.

Als je écht begrijpt hoe je lichaam werkt, hoe/waarom je klachten zijn ontstaan en welke factoren mogelijk meespelen, dan kun je daar zelf iets aan doen. Het geeft je invloed op je gezondheid! Met té streng zijn voor jezelf bereik je vaak het tegenovergestelde. Ik hou de 80/20 regel aan. Als je het 80% van de tijd ‘goed doet’, kun je 20% besteden aan de dingen die je echt niet wil missen (zoals dat frietje, wijntje of stukje chocolade!).
Geloof me, ik ben ook geen heilig boontje 🙂  En genieten is hééel belangrijk!!

(Kinder-) Manuele therapie en fysiotherapie
Daarnaast kun je natuurlijk ook terecht voor reguliere therapie zoals je die ook in andere fysiotherapiepraktijken tegenkomt. Indien gewenst kan ik dit combineren met orthomoleculaire geneeskunde en voeding/leefstijl adviezen voor een nog beter resultaat.

 

Logo KNGF

Ook voor kids

Voeding

Heeft je kind last van buikpijn, diarree, uitslag, eczeem, astma, hoofdpijn of gedragsproblemen? Neem de voeding eens goed onder de loep en laat onderzoek naar intoleranties en/of allergieën doen.

Orthomoleculaire geneeskunde

ADHD, autisme, buikpijn, darmklachten, diarree, intoleranties, reflux, eczeem, luchtwegklachten, wisselende stemmingen en keel-, neus- en oorklachten komen al op hele jonge leeftijd voor. Steeds meer kinderen hebben chronische ziekten. Leer wat je kan doen met voeding en supplementen.

Contact 

Wil je een afspraak maken?
of heb je een vraag?

Laat het me weten! Vul het contactformulier in en ik neem z.s.m. contact met je op.  

Bellen of whatsappen

(+31) 0612695193

Praktijkadres

OrthoFysio Brabant

Sint Jorisstraat 46

5268 CP Helvoirt

Noord Brabant, NL

Contact-formulier

Dit formulier vraagt om jouw naam, email adres en/of telefoonnummer zodat ik contact met je op kan nemen. Jouw gegevens worden worden nooit aan derden verstrekt. Zie de privacyverklaring om te zien hoe ik met jouw gegevens omga.