06-12695193 info@relaxmom.nl

Links RelaxMom

 

Hoe kan ik je helpen?

Voeding en lifestyle advies

Een gezonde basis voor jou en je kind begint al bij je kinderwens. Jouw voedingspatroon, leefstijl en stressbeleving hebben veel invloed op jouw ongeboren kindje, jouw zwangerschap en herstel. Ook voor en tijdens de overgang kun veel aan je klachten doen met goede voeding.  Lees meer..

Fysiotherapie en manuele therapie voor jou

Extra ondersteuning bij klachten, bijvoorbeeld van je rug, nek en bekken. Wat kun je doen aan sport, beweging en ontspanning tijdens en na je zwangerschap? Liefst zo effectief mogelijk want we hebben al zo druk! Lees meer..

Orthomoleculaire geneeskunde

Verminder klachten tijdens en na de zwangerschap, krijg je hormonen weer in balans en zorg voor optimaal herstel na de bevalling. Wat te doen bij PMS, PCOS, acne, haaruitval en overgangsklachten? Buikklachten, burnout, niet lekker in je vel, allergieën, spier- en gewrichtsklachten?
Alle vrouwen zijn van harte welkom, ook als je geen mama bent!
Lees meer..

Vitaminen en andere supplementen

Goede zwangerschapsvitamines zijn zo belangrijk! Maar welke kun je dan het best gebruiken? Er is heel veel verschil in kwaliteit op de markt. Is alleen een goede multi genoeg? Begin hiermee ruim voordat je zwanger wil worden. Lees meer..

Gezond op gewicht

Iedereen is wel eens op dieet geweest. Het probleem is dat bij de meeste diëten een hoop dingen NIET MAG eten en honger hebt.
Dat houdt op termijn niemand vol, je komt vaak belangrijke voedingsstoffen tekort en je maakt je stofwisseling juist trager waardoor afvallen en vooral op gewicht blijven onmogelijk is! Wat werkt dan wel? Lees meer.. 

Kinder-manuele therapie en orthomoleculaire therapie voor kids

De eerste die ziet dat er iets niet lekker zit bij je eigen kind, ben jij.
Lees op deze site verder wat er mogelijk aan de hand kan zijn en wat je daaraan kunt doen. Van huilbaby tot tiener met hoofdpijn of gedragsproblemen. Lees meer..

Contact 

Wil je een afspraak maken?
of heb je een vraag?

Laat het me weten! Vul het contactformulier in en ik neem z.s.m. contact met je op.  

Bellen of whatsappen

(+31) 0612695193

Praktijkadres

OrthoFysio Brabant

Sint Jorisstraat 46

5268 CP Helvoirt

Noord Brabant, NL

Contact-formulier

Dit formulier vraagt om jouw naam, email adres en/of telefoonnummer zodat ik contact met je op kan nemen. Jouw gegevens worden worden nooit aan derden verstrekt. Zie de privacyverklaring om te zien hoe ik met jouw gegevens omga.