06-12695193 info@relaxmom.nl

Postpartum

Postpartum Herstel & 
DE GEBOORTE VAN EEN MOEDER

Er zijn ontelbaar veel boeken geschreven over zwangerschap en opvoeding..maar vaak komen de nieuwbakken mama’s zelf amper aan bod. Na de bevalling gaat het alleen nog maar om jouw lieve schattige baby’tje. Terwijl jouw lichaam en geest zoveel veranderingen doormaken, moeten herstellen en wennen aan deze mooie, maar soms overweldigende rol. Op 3 uur slaap per nacht. Laten we gewoon eerlijk zijn met elkaar, dat gaat voor de meeste vrouwen niet zonder vallen en opstaan.

Hoe zorg je ervoor dat je na de bevalling weer snel en energiek op de been bent en lekker in je vel zit? In een tijd waarin alles op zijn kop staat? Helaas blijven maar al teveel ladies jaren last houden van bijvoorbeeld bekkenklachten, slaapproblemen, een sterk wisselende suikerspiegel, overgewicht (of juist ondergewicht!), vermoeidheid, depressie, stress.. 

 

Postpartum herstel met orthomoleculaire therapie en voedingsadvies

Een belangrijke oorzaak kan liggen in het feit dat je lichaam van veel belangrijke vitamines /mineralen/ eiwitten is beroofd: zwangerschaps-depletie. Daarnaast is je hormonale systeem flink overhoop gehaald.. Tijd om alles weer in balans te krijgen.  

Mama, you’re a hero.
Now let me take care of you! 

Je staat er niet alleen voor…

 Je hebt een topprestatie geleverd. Oerkrachten laten zien waarvan je niet wist dat je ze had.
Je kijkt met een goed of minder goed gevoel terug op je bevalling.
Gebroken nachten en drukke dagen met voeden, verschonen, wassen, koken, het huishouden, werk…. Je bent nog lang niet hersteld, de baby vraagt alle aandacht, het huis is een puinhoop, je hormonen knallen de pan uit, je bent je zwangerschapskilo’s nog niet kwijt, het geven van borstvoeding kost ontzettend veel energie, je hebt überhaupt geen energie!
Je bent MOE (der)!!! Of zelfs bijna uitgeput. Hoe krijg je je energie weer terug en word je een relaxte mama?  

Start jouw MAMA-Herstelplan!

6 to do’s na de bevalling
Wat heb jij nodig om weer lekker in je vel te komen? 

 

Goed eten

Sporten en bewegen

Ontspanning, slaap, balans & me-time

l

Bijtanken met de juiste supplementen

Weer 'in shape'

Je hormonen weer in balans

Luister 
Naar het fluisteren 
van je lijf .
Zodat het niet 
hoeft te schreeuwen  

 

One day…
I’m gonna

make the

onions cry..! 

# Relaxmom

Je hormonen de baas

Hormoonbalans

Zijn jouw hormonen in balans of voel je je gestresst, futloos, emotioneel, moe, te zwaar, zit je niet lekker in je vel of heb je last van PMS, PCOS, vocht vasthouden, haaruitval, migraine, acné of andere hormonale klachten? 

Doe de test!

Wil je weten hoe het met jouw hormoonbalans zit? En wil je die aanpakken zodat je snel weer lekker in je vel zit? Doe de test en stuur je uitslag naar info@relaxmom.nl

How to become..a RelaxMom?

Een relaxte mama zijn, ja dat willen we! En mooi, gezond, stralend, fit, strak, blij, energiek, in balans en uitgerust met bloedjes van brave kindjes.... 🙂 Dusss....    Ik moet je helaas teleurstellen....Er is geen standaard recept of stappenplan!  Iedereen heeft...

Orthomoleculaire geneeskunde

Orthos komt uit het Grieks en betekent: juist. Moleculair verwijst naar de moleculen in het lichaam en in voedingsstoffen. Orthomoleculaire geneeskunde streeft naar optimale concentraties van voedingstoffen in het lichaam. Eigenlijk betekent orthomoleculaire...

Welkom bij RelaxMom!

Ha, ik ben Inge! En met mijn achtergrond als fysiotherapeut, master (kinder-) manueeltherapeut, orthomoleculair therapeut én moeder, wil ik jou graag wegwijs maken in het doolhof van informatie rondom hormoonbalans, kinderwens, zwangerschap(-kwalen), bevalling,...

Contact 

Wil je een afspraak maken?
of heb je een vraag?

Laat het me weten! Vul het contactformulier in en ik neem z.s.m. contact met je op.  

Bellen of whatsappen

(+31) 0612695193

Praktijkadres

OrthoFysio Brabant

Sint Jorisstraat 46

5268 CP Helvoirt

Noord Brabant, NL

Contact-formulier

Dit formulier vraagt om jouw naam, email adres en/of telefoonnummer zodat ik contact met je op kan nemen. Jouw gegevens worden worden nooit aan derden verstrekt. Zie de privacyverklaring om te zien hoe ik met jouw gegevens omga.