06-12695193 info@relaxmom.nl

Tarieven

Heb je een aanvullende verzekering en voldoende behandelingen of tegoed over dan worden de fysiotherapie- en manuele therapie consulten door de zorgverzekering vergoed. Wij hebben contracten met alle Nederlandse zorgverzekeraars. Wij houden de tarieven aan zoals deze zijn vastgesteld door jouw zorgverzekeraar. Ben je niet verzekerd voor fysiotherapie of heb je het maximaal aantal behandelingen per jaar bereikt, hanteren we de onderstaande tarievenlijst.  Bij verschillende chronische aandoeningen, na bepaalde operaties en bij kinderen tot 18 jaar vindt er vergoeding plaats vanuit de basisverzekering. 

Orthomoleculaire consulten worden door de meeste zorgverzekeraars vergoed onder de noemer complementaire en/of alternatieve behandelvormen (CAT level 3). Soms geldt er een maximumbedrag per consult. Lees de polisvoorwaarden van je verzekering na of informeer bij onze praktijk.

  • Voor goed resultaat hou ik een voeding/leefstijl/orthomoleculair traject van minimaal 3 maanden aan. Je vult eerst verschillende vragenlijsten in (die krijg je via de mail). Zo kan ik tijdens de intake gerichter vragen stellen. Dan volgt de intake, bekijken we samen wat de te volgen stappen zijn, of er nog nader laboratorium onderzoek nodig is of wellicht overleg met je (huis-)arts. Je krijgt tijdens de intake direct al een hoop informatie en tips mee zodat je thuis direct aan de slag kunt! Vervolgens maak ik een uitgebreide orthomoleculaire analyse met individueel voeding- een leefstijladvies en dit bespreken we dan tijdens het eerste vervolgconsult. Meestal vinden er 1-4 vervolgconsulten plaats.
  • Bij kinder-orthomoleculair-consulten geldt min of meer dezelfde aanpak. Soms is het handig om de intake alleen met de ouder(-s) te doen en de vervolgconsulten pas met het kind erbij. Aan jullie de keus! 
  • Bij meer complexe problematiek en bijvoorbeeld fors overgewicht kunnen langere trajecten worden ingezet om het gewenste resultaat te bereiken. Altijd in overleg.
  • (Vervolg-) consulten zijn ook telefonisch of via videobellen mogelijk.
  • Voor de werkwijze bij fysio-manuele therapieconsulten, zie deze pagina
  • Bij niet op komen dagen (no show) of te laat afmelden (binnen 24 uur voor de gereserveerde afspraak), wordt 75% van het behandeltarief in rekening gebracht.

Ik ben BIG geregistreerd en ingeschreven in het kwaliteitsregister van het KNGF (Koninklijk Nederlands Genootschap voor Fysiotherapie) als fysiotherapeut en master manueeltherapeut. Daarnaast sta ik als geregistreerd kinder-manueeltherapeut ingeschreven in het EWMM register en als orthomoleculair therapeut in het CAT register 

 

TARIEF FYSIOTHERAPIE – MANUELE THERAPIE & KINDER MANUELE THERAPIE (indien niet verzekerd voor fysiotherapie of ongecontracteerde zorg)

Intake: Screening, intake na screening/ verwijzing en onderzoek 

  55.00

 Behandeling fysiotherapie of manuele therapie  

  45.00 (max. 30 min.)  

Eenmalig fysio-/manueeltherapeutisch onderzoek

 90.00 (60 min. inclusief rapportagetijd)  

Intake fysiotherapie/ manuele therapie aan huis of instelling               

 65.00 

Fysiotherapie- of manuele therapie behandeling aan huis of instelling              

 50.00 

Telefonische zitting fysiotherapie 

 € 30.00

Niet nagekomen afspraak

 € 36.00

Sport-, ontspanning- of zwangerschapsmassage (30 min.)

 € 35.00

TARIEF VOEDING & LEEFSTIJL ADVIES & ORTHOMOLECULAIRE GENEESKUNDE

Vrijblijvend telefonisch kennismakingsgesprek en/of gratis (supplementen) advies: telefonisch, via email of whatsapp
Gratis  (max. 10 min)  

1e consult orthomoleculaire geneeskunde (intake, onderzoek en adviesrapport)
 130.00  (75 min. + uitgebreide analyse en schrijven adviesrapport)

Vervolgconsult (ook telefonisch/online mogelijk)
 80.00

 

Tarieven zijn vastgesteld op 1-1-2020 

Hier vind je de algemene voorwaarden. 

Hier vind je de privacyverklaring.

 

Heb je vragen of heb je advies nodig? 

Neem dan vrijblijvend contact op. 

Praktijklocatie: OrthoFysio Brabant

Face-to-face consulten vinden plaats in onze praktijk OrthoFysio Brabant in het mooie Helvoirt (gelegen tussen Tilburg en Den Bosch).
(Vervolg) -consulten zijn tevens telefonisch of via videobellen mogelijk.

Logo KNGF

Contact 

Heb je een vraag? of wil je een afspraak maken?

Laat het me weten! Vul het contactformulier hiernaast in, stuur een (Whatsapp-) bericht of een e-mail en ik neem contact met je op.  

Bellen of whatsappen

(+31) 0612695193

Praktijkadres

OrthoFysio Brabant

Sint Jorisstraat 46

5268 CP Helvoirt

Noord Brabant, NL

Contact-formulier

Dit formulier vraagt om jouw naam, email adres en/of telefoonnummer zodat ik contact met je op kan nemen. Jouw gegevens worden worden nooit aan derden verstrekt. Zie de privacyverklaring om te zien hoe ik met jouw gegevens omga.